fotoalbum

 

                        november 1963

november 1963

De eerste jaren van mijn leven waren nog niet zo interessant. Op tijd eten, op tijd slapen, op tijd spelen en op tijd naar bed. Ik vond het allemaal wel "bes". Het wachten was op de uitvinding van de twintigste eeuw: de computer.

 

                                        

oktober 1965

 

 

 

 

oktober 1965   

Een aantal jaren later, ik was intussen geŽmigreerd naar Hellendoorn, kreeg ik al een idee over mijn toekomst. Web-director, dat leek me wel wat. Maar die main-frames van toen waren nog groter dan een huis! Even geduld dus nog ...

 

 

september 1969 

    maart 1971
september 1969         maart 1971

Op de lagere school kreeg ik te maken met een zeer primitieve tekstverwerker (links). Het was een dunne staaf, waar een blauwe vloeistof uitkwam. Een "pen" noemde men dat. Tussen het lezen en rekenen door maakte ik mijn eerste animatie (rechts).

 

                        22 november 1972

22 november 1972

Op mijn tiende verjaardag kreeg ik een lego-bouwpakket. Groot was mijn teleurstelling, toen ik bemerkte dat het geen computer was, maar een hijskraan.

 

                                    

winter 1979

 

 

 

 

 

winter 1979    

Van de volwassenen kreeg ik dus niets wat maar een beetje op een computer leek. Dan maar zelf geld gaan verdienen met een krantenwijk.


                            zomer 1983

zomer 1983

 

 

 

 

Via via kreeg ik te horen dat er in Zweden al computers voor weinig te vinden waren. Maar waar ik ook keek, niks te vinden.

 

 

Het duurde nog vele jaren, maar nu heb ik dan mijn eigen homepage.