Bloody Mary
gekregen van Darcgirl
 

Veel mensen waarschuwen je voor Bloody Mary. Kijk Uit! Je weet wat ze zeggen over haar. Spreek haar naam niet uit. Ze zou je in de spiegel kunnen nemen. Verstoor haar rust niet! Denk er om hoor! Maar voor wie dapper is, hier komt het verhaal.
 
Veel mensen geloven dat Bloody Mary Mary Worth is. Ze had vele identiteiten. Er gaan verhalen dat ze omgekomen is in een auto ongeluk, haar gezicht verminkt. Of iemand van hoge bloede, die jonge maagden gevangen liet nemen om ze vervolgens te vermoorden om in hun bloed te badderen. Ook zou ze een oma kunnen zijn, een oma die zorgde voor haar kleinkinderen. Of zou ze haar kind hebben vermoord, als een teken van geboorte.
Mensen die Bloody Mary hebben opgeroepen zeggen dat ze in de spiegel verscheen, 1600-1700 style, verminkt gezicht, haar dode baby in haar armen. Haar ogen naar achter gerold. Of zelfs helemaal wit.
 
Je kunt haar oproepen door midden in de nacht naar de badkamer te gaan met 2 kaarsen. Steek ze aan, zet ze neer of houd ze vast. Roep 3 tot 100 keer "Bloody Mary" naar de spiegel. Als ze dan niet verschijnt, ben je minderwaardig, of je hebt niet hard genoeg geroepen.
Je kunt ook roepen ''Bloody Mary I Killed your baby!'' of ''I believe in Mary Worth''. Maar pas wel op. Er zijn verhalen bekend van mensen die Bloody Mary hebben opgeroepen en geen spiegel meer kunnen zien van angst. Ook zijn er verhalen bekend van meisjes die Bloody Mary zijn gaan oproepen en niet meer de badkamer uit zijn gekomen. Ook zijn ze later niet meer gezien. Ze zijn waarschijnlijk de spiegel ingetrokken. Sommige zijn net zo verminkt als Bloody Mary. Ook zijn er verhalen bekend van meisjes die Bloody Mary gingen oproepen en dood in de badkamer zijn gevonden. Dus pas op met wat je doet.
 
Nou vertel ik het verhaal van Mary Worth.
 
Het is september, koud en regenachtig. Mary zit in haar schommelstoel voor het raam te wachten tot haar kleinkinderen thuis komen. Ze zijn voor het eerst alleen naar school geweest en zouden elk moment kunnen terugkomen. Ze zijn laat. En Mary maakt zich zorgen. Opeens ziet ze ze rennen. Richting het huis. Maar wat ze ook ziet ... Er springen 2 gewapende mannen uit de bosjes die de kinderen vlak voor ze bij het hekje zijn onthoofden. Mary springt op en rent naar de deur. Maar het is al te laat. De 2 kinderen sterven in haar armen, Mary huilend en snikkend achterlatend.
Toen ze daar een uur of 5 gezeten had, ging ze naar binnen. Ze pakte een spiegel, sloeg het kapot en verminkte haar gezicht met de scherven. Daarna doodde zij zichzelf en verdween ze.
 
Maar in het dodenrijk achter de spiegel is ze nog altijd op zoek naar de moordenaars van haar kleinkinderen. Dus pas op met wat je tegen Mary Worth, beter bekend als Bloody Mary, zegt.
 
 Durf jij haar op te roepen?